Dárek k Valentýnu: Čím potěšit aktivního sportovce?

 hodiny-ikonka Doba čtení: 5 minut

Únor se pomalu blíží a s ním také svátek svatého Valentýna. Patříte k těm, kteří svátek všech zamilovaných pravidelně oslavují a lámete si hlavu nad tím, čím potěšit svou drahou polovičku? Ještě složitější může být tento úkol pro ty, kteří mají doma sportovce s poněkud specifičtějším životním stylem. Inspirujte se našimi tipy na dárky k Valentýnu, nad kterými zaplesá každý aktivní sportovec. 

darek-k-valentynu

Sportujte v novém roce společně

Pokud si už nějakou dobu říkáte, že byste chtěli začít společně hrát tenis či squash, chodit plavat nebo dělat jakýkoliv jiný sport, Valentýn je ideální doba k tomu to uskutečnit. Pozvěte svého parťáka, klidně přímo 14. února, na první trénink a překvapte ho plánem tréninků a předplacenou permanentkou. Společně strávený aktivní čas, podpora a zdravé soutěžení vnesou do vašeho vztahu zase něco úplně nového. 

plavani-bazen

Dárek k Valentýnu ve formě kvalitních doplňků stravy 

S kvalitními doplňky stravy rozhodně nešlápnete vedle u žádného sportovce. Vyhledejte ověřený kamenný obchod nebo e-shop se sportovní výživou a vytvořte pro vaši drahou polovičku balíček sportovních doplňků na míru. Jako základ poslouží kvalitní proteiny a aminokyseliny, přidat můžete rovněž proteinové tyčinky nebo kreatin a vše doplnit vitamíny či minerály, které ocení všichni sportovci. Uvidíte, že váš dárek rozhodně sklidí úspěch.

Chytrý společník pro každý sport

Fenoménem dnešní doby jsou chytré hodinky, které jsou skvělým doplňkem pro všechny rekreační i profesionální sportovce. Dokáží kontrolovat vydané kalorie, měřit srdeční tep, uběhnuté kilometry a mnoho dalšího. Jsou vlastně takovým osobním trenérem a zároveň motivací k pravidelnému cvičení a lepším výkonům. Zkrátka ideální sportovní dárek.

osoba-s-hodinky

Naplánujte aktivní víkend ve dvou

Čas je to nejcennější, co můžeme druhému věnovat. Určitě se shodneme, že to v dnešním uspěchané době platí dvojnásob. Váš partner proto jistě ocení, pokud ho obdarujete pobytem na horách s parádním výšlapem, víkendovou permicí na sjezdovce nebo klidně cyklovýletem po krásách Česka. Výlet doplňte skvělou večeří a odpočinkem ve wellness a zaručeně na něj budete společně dlouho vzpomínat (a určitě si ho brzy zopakujete).

vyhled-na-hory

Poukazem rozhodně nic nezkazíte

Poukaz je praktický a vděčný dárek, který ocení každý sportovec. Můžete zvolit obchod se sportovním oblečením a vybavením, permanentku do fitka či na libovolnou sportovní lekci. Pokud víte, že váš protějšek holduje adrenalinu, může být zajímavým nápadem jej obdarovat třeba poukazem na bungee jumping nebo seskok padákem. 

muz-na-pase

Láska prochází žaludkem 

A u sportovců to platí snad ještě víc. Nikdo jiný totiž víc neocení kvalitní jídlo z poctivých surovin než právě oni. Na valentýnské večeři si proto nechte extra záležet. Vlastnoručně připravený steak z hovězího masa s pořádnou porcí zeleniny servírovaný při svíčkách bude jistě skvělou volbou. 

maso-brambory-asparagus

Určitě se shodneme, že lásku bychom svému partnerovi měli projevovat mnohem častěji než v jednou v roce na Valentýna. Na druhou stranu je tento svátek skvělou příležitostí, jak s partnerem strávit hodnotný čas třeba právě aktivním způsobem. 

autor-ikonka Autor: Veronika Telehuz

 Copywriterka na volné noze a vystudovaná inženýrka v oboru Výživa a potraviny. Píše pro klienty různého zaměření, ale úplně nejraději se stará o texty z oblasti zdravého životního stylu, kde může spojit své dvě přednosti a záliby — lásku k písmenkům a odborné znalosti ze světa výživy a potravin.